• خانه
  • اخبار
  • ایجاد بانک اطلاعاتی برای اجرای اصلاح الگوی کشت در اصفهان

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان مطرح کرد:

ایجاد بانک اطلاعاتی برای اجرای اصلاح الگوی کشت در اصفهان


اصفهان- رئیس کمیسیون کشاورزی، اتاق بازرگانی اصفهان گفت: برای اجرای اصلاح الگوی کشت باید یک بانک اطلاعاتی قوی از کشاورزان و نوع کشت های که در اصفهان بهتر رویش دارد و نیاز جامعه است، تهیه شود.

حمید رضا قلمکاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای اصلاح الگوی کشت در اصفهان بسیار موافقم اما باید در گام اول بانک اطلاعاتی قوی راه اندازی کنیم وبا یک آنالیز خوب در حوزه کشاورزی در گام بعدی اقدام به اجرای این طرح کنیم.

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی مظلوم واقع شده است، تاکید کرد: در این راستا احقاق حق کشاورزان و رساندن حرف آنها به گوش مسئولان با عنوان بسته‌های پیشنهادی از جمله رسالت‌های کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: عدم مدیریت صحیح آب های زیرزمینی و همچنین مشکلات کشاورزان شرق اصفهان و یا سیب زمینی کاران فریدن مربوط به دهه های قبل بوده که البته با مدیریت صحیح می توان این معضلات را برطرف کرد.

وی با بیان اینکه گام گذاشتن در مسیر توسعه یک شبه محقق نمی شود و برای داشتن اقتصادی پویا و از بین رفتن رکود نیازمند عزمی ملی هستیم، گفت: برای پیشرفت اگر به دنبال کمک دولت، بانک ها و سرمایه گذاران باشیم کاری عظیم و نشدنی خواهد بود.

لزوم ایجاد منطقه صنعتی برای راه اندازی صنایع تبدیلی در فریدن

قلمکاری با اشاره به طرح راه‌اندازی منطقه ویژه سیب‌زمینی داران در استان اصفهان اظهار داشت: با توجه به اینکه فریدون شهر، شاه راه اقتصادی میان اصفهان و دیگر استان های کشور محسوب می‌شود طرح ویژه سیب زمینی داران فریدن برای این منطقه برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: همیشه در این منطقه با میزان تولید زیاد سیب‌زمینی روبرو هستیم و برای جلوگیری از ایجاد مشکلات اقتصادی برای کشاورزان به دلیل امکان فروش نرفتن تمامی این محصولات به نظر می‌رسد باید در این نقطه از استان، منطقه صنعتی برای صنایع تبدیلی سیب زمینی اجرا شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اینکه در صورت اجرای این طرح از محصولات سیب‌زمینی کاران سایر شهرهای استان و کشور نیز می‌توان استفاده کرد، ابراز داشت: در این طرح سیب زمینی با کمترین هزینه لجستیک و ترانسفورت تا کارخانه حمل می‌شود و مطابق طرح و نقشه تعیین شده برای این منطقه صنعتی امکان ایجاد انواع صنایع تبدیلی سیب زمینی مانند کارخانه‌های تولید چیپس، چسب سیب زمینی، استحصال الکل و غیره وجود دارد.

وی اضافه کرد: در این حوزه با اجماع نظر با کمیته راهبردی کمیسون کشاورزی در حال فعالیت هستیم تا نتیجه این مطالعات در قالب بسته‌های پیشنهادی به قوای سه گانه ارائه می‌شود.

منبع : مهر نیوز


نوشته شده در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

دکتر حمیدرضا قلمکاری

عضو هیأت رئیسه، هیأت نمایندگان و رئیس شورای مطالعات استراتژیک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان | دوره نهم


تمامی حقوق برای موسسه‌ی بین‌المللی و غیرانتفاعی ایندکس محفوظ می‌باشد. © ۱۴۰۱